top of page
To engasjerte mennesker som går

Kundetilbakemeldinger

Marianne B. Øvrebø -

etablerer veileder Sirius Act

#Sosialemedierkurs

SoMe med innlevelse, engasjement og en forrykende energi! Kine deler og kommer med eksempler og får lytterne med seg. Dette er et svært nyttig foredrag for grundere som ønsker å være aktive på SoMe, uten at det koster skjorta. Tusen takk Kine for at du tok deg tid til oss.

Stine Nyheim Folseraas-

daglig leder Slag Plan AS

#Rådgivningspakke markedsføring

Kine i RÅTASSER er skikkelig god til å holde i den røde tråden i markedsføringen på sosiale medier. Hun gir ærlige tilbakemeldinger og tilfører mot og energi - også på dager der du har mest lyst til å kaste inn håndkle. Anbefales!

Jennifer Viarte -

daglig leder Viarte Keramikkverksted

#Markedsføring

Jeg valgte å samarbeide med Råtasser fordi Kine er dyktig i det hun gjør og veldig hyggelig! Jeg er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Råtasser.

Albert Vingsnes -

daglig leder AviMedia

#Salgsveiledning

Jeg fikk en svært god anbefaling av Mette som var vår samarbeidspartner tidligere om å fortsette dette arbeidet samme med deg.

Jeg har et godt inntrykk av den jobben vi gjør sammen og at våre lærlinger føler seg ivaretatt og at både oppfølgingen og den planen som du har lagt er vel gjennomtenkt og utført.

Tone Allum -

prosjektleder Gründeruka Vestfold og Telemark

#Markedsføring

Kine har hjulpet oss med markedsføring på sosiale medier av Gründeruka Vestfold og Telemark 2023. Hun har et sterkt ønske om at kundene skal lykkes og det gjenspeiles i engasjementet hennes.  Ved hjelp av Kines kompetanse opplevde vi en større grad av oppmerksomhet og synlighet enn tidligere år.

Hun hjalp oss med planlegging av strategi for sosiale medier og gjennomføring. Kine fulgte oss opp og holdt i aktivitetene slik at vi kunne ha fokus på andre oppgaver.

Kine er vennlig, engasjert og fleksibel. Egenskaper som gjør at det er enkelt å samarbeide med henne.

Jeg kan gi Kine mine beste anbefalinger.

Siv Hjertø-

daglig leder Velle Gruppen AS

#Markedsføring

Råtasser har bidratt til vekst på SoMe og der igjennom større kjennskap om Velle Gruppens brede tjeneste- og produksjonsspekter.

Jeg opplever at Råtass-Kine har stor kompetanse innen sitt fagfelt og hun er svært god på å sette seg inn i alle deler av det komplekse selskapet Velle er.
Råtass-Kine har gjennom dette året bidratt til økt kunnskap og forståelse for viktigheten av synlighet på flere flater hos alle ansatte og deltakere.

Hun er omgjengelig, tilpasningsdyktig, har stor forståelse for menneskers ulike plusser og minuser, et lyspunkt i alle deler av Velle som skaper glede. Ikke minst er Råtass-Kine en stor del av Velles #heiagjeng.

Vi har satt pris på den bestemte og direkte måten Råtass-Kine har utfordret oss.

Velle digger Råtasser og anbefalingen er ekte og oppriktig.

Dag Frogner- 

daglig leder Boligfotograf1

#Markedsføring

Det å jobbe med Kine er både lærerikt og spennende. Hun har god kunnskap om sosiale medier og er god til å utfordre meg slik at jeg omsider skal få gjort de tingene jeg har tenkt på så altfor lenge.

Tone Allum -

prosjektleder Proventia

#Sosialemedierkurs

Kine gjennomførte et kurs i sosiale medier for gründere med fokus på Facebook og Instagram. Hun var godt forberedt og ga mange, gode eksempler.

Gjennom sitt sprudlende humør og engasjement ga hun deltagerne mye og god kompetanse i løpet av 3 timer. Jeg kan absolutt anbefale Kine som kursholder

Lyst til å se tilbakemeldinger fra kursdeltakere?

Lyst til å se om vi er en match?

La oss ta en prat! Helt uforpliktende.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tusen takk for din e-post, jeg tar kontakt med deg!

bottom of page