top of page
to damer snakker

Trenger du hjelp med
Markedsføring?

symbol på superhelt

RÅTASSER kan gjøre alt, litt eller sette deg i gang!

Les mer om de ulike oppsettene under.

Hva passer best for deg?

lyttende bilde av dame i stol

Pakke

RÅTASSER tar seg av sosiale medier kanalene på vegne av bedrifter. Vi lander en pakke for ønsket oppsett!

Utarbeider en-siders sosiale medier strategi, årshjul for innholdsplanlegging og publiserer innlegg i sosiale medier organisk og/ eller betalt

(Meta Facebook og Instagram og LinkedIn)

Dette oppsettet passer perfekt for deg som ønsker å få fikset "de greiene der", så du kan gjøre alt det andre du er god på!

RÅTASSER rådgiver og veileder deg innenfor de områdene på sosiale medier din bedrift trenger og ønsker.

Jeg har bred erfaring innenfor en rekke områder lokalt og sentralt. Vi lander en felles plan for samarbeidet.

Bedriften kan velge mellom fast avtale på 5000kr for 5 t eller 10.000kr for 10 t per måned med rådgivning og oppfølging (minimum 2 måneder for tilstrekkelig med grunnlag for vekst og resultater).

samarbeidsbilde med to engasjerte damer

Rådgivning

kvinne som ser på en pc skjerm smilende

Kurs og foredrag

RÅTASSER øser av seg med all kunnskap og erfaringer i foredrag eller sosiale medier kurs.

Målet med foredraget eller kurset er å gi ett hav av inspirasjon og gi håp og motivasjon til å selv "få det på".

Foredrag opptil 1 t for ubegrenset antall 10.000kr

SoMe kurs inntil 2 t inntil 20 pers. 15.000kr

SoMe kurs inntil 3 t inntil 20 pers. 20.000kr inkl. workshop.

Lyst til å ta en prat?

Tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

Tusen takk for et inspirerende kurs. Det var rett og slett en super formiddag. I løpet av et 3 timers intensivkurs i sosiale medier forvandlet Kine energien i rommet totalt. Hun gjorde alt så overkommelig og morsomt! Plutselig satt vi med rake rygger mens ideene og spørsmålene strømmet til som følge av den engasjerende måten hun delte kunnskapen sin på. Hun er veldig "hands on" og allerede før kurset var over hadde forbedringen av den digitale tilstedeværelsen vår satt i gang. Jeg anbefaler på det varmeste å ta en prat med henne.

Benedicte Dreyer

Tusen takk for et fantastisk bra SoMe-kurs! Hun evner å både informere og inspirere, både male det store bildet og ta det ned på et gjennomførbart nivå, og både utfordre og skape mestringsfølelse - og det med masse glimt i øyet og litt musikk, dans og drama.

Lynn Håland

Tusen takk for kurset. Allerede midtveis fikk jeg en AHA-opplevelse angående retningen på innholdet til SoMe. 

Du er så inspirerende og motiverende og jeg elsker den strukturerte gjennomgangen og din entusiasme tok jeg med meg i helgen!

Stinee M. Wingereid

Tusen takk for et helt fantastisk kurs! Skulle så gjerne hatt noen timer til! For ei dame, for en råtass! Du ga virkelig gass og hele deg som fylte oss med så mye inspirasjon og pågangsmot! At dette bare var andre kurset du holdt, har jeg virkelig vanskelig for å tro, for en skulle tro du ikke hadde gjort annet. Igjen, tusen takk!

Ane Eik

Takk for et veldig lærerikt og inspirerende kurs! Du hjelper til med å stake ut kursen for hvilken vei vi burde gå i denne jungelen av sosiale medier og muligheter. Med din hjelp, og med en god strategi vil det bli lettere for oss å lage en god plan og gjennomføre planen! Takk for den rå dama du er og alt du deler med oss andre.

Marthe E. Reidarsen

Dette kurset ga meg mye mer enn jeg hadde forventet! Makan til engasjement og spot on, tror jeg aldri jeg har opplevd. Snakk om å dele av sin kunnskap og på en så lettfattelig måte. Jeg fikk så mange gode råd og tips! Ble skikkelig engasjert. Nå er det bare å teste ut litt selv. Tusen tusen takk, Kine! Du er RÅ!

Nina M. Eriksen

Kurset på fredag var veldig bra, mye nyttig informasjon. Hva du bør poste i forhold til hvilke plattform, at du kan legge til samarbeidspartnere på Instagram er ting jeg ikke har satt meg inn i, så det var veldig fint å få en innføring i det. Du er også en energi bombe, veldig forfriskende å høre på.

Linn M.R Marthiniussen

Tusen takk for et inspirerende kurs! Ble veldig motivert, ville bare starte med en gang etter kurset var ferdig. Det å lage oppsett, prøve ulike apper, strategier osv. Dette er noe som jeg absolutt skal fortelle om til venner/ kollegaer som ønsker å fremme noe på sosiale medier! Men det jeg vil si, for en dame som sto å presenterte det vi var med på. Du var så med og fikk med hele gjengen, jeg bare digget det!

Masterklinikken

Lyst til å booke foredrag eller SoMe kurs?

Områdene jeg har erfaring med:

Hva vil det koste deg?

RÅTASSER tilbyr tre ulike oppsett:

  • Pakke: her tar vi først en prat for å lande behov og volum, basert på dette prissettes fast månedspakke for samarbeidet videre (strategi, målsetting, årshjul, sosiale medier organisk/ betalt, innholdsvolum o.l. ligger til grunne for pakkeprisen).

  • Rådgivning: velg mellom 5 eller 10 rådgivningstimer per måned for minimum to måneder fremover. 5000 eller 10.000 kr eks. mva fakturert per måned (rabatt på 500 eller 1000kr per mnd ettersom opprinnelig timepris er 1100kr)

  • Foredrag eller sosiale medier kurs: Foredrag på inntil 1 time 10.000kr, SoMe kurs 2 timer 15.000kr eller SoMe kurs 3 timer 20.000kr som inkl. workshop.

La oss ta en prat!
helt gratis.

En utforpliktende prat som gir deg et bedre grunnlag for om vi skal leke sammen!

kvinne som holder frem en mobiltelefon
bottom of page