top of page
80F7414F-3987-493A-B119-8DC2CA4B75A1.JPG

Om 
RÅTASSER

Kine Heian

Eier og daglig leder

les mer om gründeren og bakgrunnen

Hvem er Kine Heian?

 

La meg starte med å fortelle litt om hvordan dette eventyret begynte. 

Hjemkomsten fra Oslo til Skien ble litt annerledes enn jeg så for meg. Drømmeboligen var sikret, men jobben glapp. Hva gjør jeg nå?

Går 'all in'

Med over 10 års erfaring med markedsføring i ulike bransjer og områder, har jeg alltid hatt passion for sosiale medier og godt innhold. 

Hvorfor ikke gjør dette til min egen bedrift, og her oppstod RÅTASSER AS. 

Hele konseptet med små og mellomstore bedrifter som trenger eller vil bli en RÅTASS selv, kom til meg under en deilig lunsj i solveggen der jeg ventet på ny sofa fra Bohus.

Jeg er en 29 år gammel sjel som elsker å skape og være kreativ. En relativt kort ferd innenfor keramikken, resulterte raskt i gode tilbakemeldinger fra følgerne mine på Instagram profilen Tankespiren. Da begynte ballen å rulle. Nå er jeg allerede i gang med første produksjon som skal selges. 

29B02E53-C3A3-4F6C-9C41-64935C7FE15B.JPG

MIN BAKGRUNN

En engasjert, dedikert, kreativ, målrettet og strukturert RÅTASS med 10 år på baken innenfor markedsføring.
 

Jeg har jobbet med markedsføring fra 2012, min karriere startet som senterleder lærling på kjøpesenteret Brotorvet på Stathelle, hvor jeg etter endt læretid vokste meg stor og sterk fra markedssektretær til markedskoordinator. Steg for steg. 

 

Mitt mål og drøm var å starte på hovedkontoret for senterkjeden Amfi, Olav Thon Gruppen og det ble en realitet i 2019 hvor jeg startet som markedskoordinator. Der arbeidet jeg overordnet med merkevaren, kampanjer, innhold, sosiale medier, nettside m.m. for hele kjøpesenter kjeden med sentre over hele landet. 

 

Ferden gikk deretter videre innenfor en helt ny bransje og rolle, men fremdeles med markedsføring i hovedsetet. Startet som markedsansvarlig i Bakke Gruppen i 2022. En erfaring som utvidet min faglige tyngde på så mange måter. 

bottom of page